Vi modtager fra nu af meget gerne bidrag til Trappe Tusind nr. 1

Hey!

Vi modtager fra nu af meget gerne bidrag til Trappe Tusind nr. 16!

Deadline er 5. marts 2017

Send dit bidrag til os på trappetusind@nullgmail.com – enten i form af ca. 1 sides beskrivelse af din idé eller et mere eller mindre færdigt bidrag.

Lidt mere om det hele:
Alle er velkomne til at bidrage! Som udgangspunkt opererer tidsskriftet ikke med temastruktur, så der er, udover den litterære vinkel, ingen særlige restriktioner at forholde sig til. Essays, artikler, dispositioner, endnu ukendte skriftformer, polemikker, kollektiv-tekster – det hele er velkomment. Formen er med andre ord fri, udnyt det gerne. Vi modtager ikke anmeldelser, men gerne læsninger i en bred forstand. Vi er også interesserede i oversættelser, både af artikler, teoretiske tekster og af skønlitteratur.
Igen, vi tager med glæde imod udkast og dispositioner. Send i alle tilfælde og hellere før end senere. Vi glæder os til at høre fra jer.

Skriv et svar