Kom i praktik på Danmarks største spillefilmfestival

Vil du være med til at sætte dit præg på filmprogrammet for Danmarks største spillefilmfestival?

CPH PIX er en af Københavns største årlige kulturbegivenheder for både børn, unge og voksne med et filmprogram bestående af mere end 200 film fra hele verden. Næste udgave finder sted i efteråret 2017, men vi har allerede nu brug for din hjælp til planlægningen og udvælgelsen af film til festivalens program.

Som programpraktikant kommer du til at indgå i et team med 2-3 andre praktikanter og en række af festivalens fastansatte. Du kommer helt tæt på udvælgelsen og programlægningen af film, og vil samtidig være med til at udarbejde faglige oplæg, tilknyttet festivalens skoleprogram.

Hos os kommer du til at få ansvar for dine egne mindre projekter. Derfor forventer vi, at du kan arbejde struktureret, selv tager initiativ til nye opgaver, at du kan lide at skrive og gør det godt og fejlfrit – og ikke er bange for at gribe knoglen, når det er nødvendigt. Vi forventer, at du er filmglad, og er du oven i købet velorienteret ud i nogle af filmverdens mange kringelkroge, er det bestemt ikke en ulempe. Til gengæld tilbyder vi:

– Praktisk erfaring med programlægning og formidling
– Unikt indblik i film- og kulturverdenen
– Muligheden for at sætte dit eget præg på festivalen
– En udfordrende arbejdsplads med et godt socialt sammenhold

Praktikperioden løber fra start februar til start juni. Arbejdstiden er som udgangspunkt 30 timer om ugen, men kan tilpasses dit studie. Praktikken er ulønnet, og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse.

Ansøgningsfrist er 9. januar 2017 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler.
Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@nullcphpix.dk.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Sofie Bjerregaard på sofie@nullcphpix.dk eller på tlf. 33454730

Om CPH PIX
Den nye udgave af CPH PIX, der mødte sit publikum for første gang i oktober 2016, inviterer til filmoplevelser for børn, unge og voksne, med over 200 fiktionsfilm fra mere end 45 lande på programmet.
Med festivalens dedikerede skole- og familieprogram, BUSTER, er CPH PIX en populær publikumfestival, der går i dialog med sit publikum – uagtet alder – for at italesætte filmkunstens rolle og understrege dens evne til både at være et vindue til verden omkring os og et spejl for os selv.

Festivalen havde i sit første år 128.000 publikummer fordelt over året, heraf 65.000 i festivalperioden.

Skriv et svar