Praktik på Det Danske Filminstitut

Brænder du for at arbejde med kommunikation og formidling? Og vil du gerne have indblik i dansk filmpolitik og den danske filmbranche? Så er det måske noget for dig at komme i praktik på Det Danske Filminstitut.

Kommunikationsafdelingen på Det Danske Filminstitut søger praktikant for perioden januar til juni 2017. Vi har ansvar for Filminstituttets eksterne kommunikation – blandt andet via hjemmesiden dfi.dk, der har 135.000 unikke besøgende hver måned.

Som praktikant vil du få indblik i den danske filmbranche og Filminstituttets aktiviteter, og du vil få en bred kontakt til Filminstituttets medarbejdere og interessenter.

Du får mulighed for at skrive nyheder om film og begivenheder til forskellige målgrupper. En del af arbejdet vil bestå af at redigere tekster og lægge nyheder på vores website. Du vil også få ansvar for dele af vores arbejde på sociale medier.

Opgaverne, du skal arbejde med under praktikopholdet, diskuterer vi løbende, så det bliver relevant både for både dig og os.

Vi lægger vægt på, at du:

  • kan skrive levende, kort og præcist
  • er selvstændig og ansvarsfuld
  • er udadvendt og god til at samarbejde
  • er universitetsstuderende på mindst 5. semester

Du behøver ikke at være filmekspert, men det skader bestemt ikke, hvis du interesserer dig for dansk film.

Her er eksempler på den type kommunikation, som du kan komme til at arbejde med:

Praktikstillingen er ulønnet, og det er afgørende, at dit uddannelsessted godkender praktikforløbet. Vi forventer, at du kan begynde i løbet af januar og fortsætte til og med juni.

Som praktikant vil du have mulighed for at tage et fag ved siden af. Arbejdstiden afhænger af reglerne for praktik på det enkelte studieordning. Normalt ligger timetallet på omkring 32 timer om ugen.

Har du spørgsmål til praktikopholdet eller vores arbejde i kommunikationsafdelingen, er du velkommen til at ringe til Anders Budtz-Jørgensen på tlf. 3374 3528 eller skrive til andersbj@nulldfi.dk.

Send din motiverede ansøgning og CV via Filminstituttets hjemmeside.

Ansøgningsfristen er den 5. december. Vi glæder os til at høre fra dig.

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Filminstituttet har ca. 140 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland. 

Skriv et svar