Gratis for studerende: Lone Frank, Anders Petersen og Svend Brinkmann om diagnosekulturen

brainwavesdiagnose

Hvornår er man syg, og hvornår er man rask?

Neuroforsker og videnskabsjournalist Lone Frank belyser i serien Brain Waves den nyeste hjerneforskning og kigger nærmere på dens konsekvenser. Arrangementerne foregår i Den Sorte Diamant er gratis og kun for studerende.

Denne gang får hun selskab af sociolog og skoleleder Anders Petersen og psykologiprofessor Svend Brinkmann, der sidste år skrev bogen DIAGNOSER – perspektiver, kritik og diskussion. Bogen vil danne ramme om aftenens samtale, for den rejser en interessant diskussion om, hvordan begrebet diagnose i dag bruges og fremover bør bruges i vores samfund.

EKSKLUSIVT: Brain Waves – Diagnosen
1. december kl. 20.00 i Den Sorte Diamant
Kun for studerende + 1 ledsager – gratis adgang – læs hvordan du får billetter på
www.studentsonly.dk eller på facebook.

Skriv et svar