NY APP SKABER SOCIALT KUNSTNETVÆRK

ARTLAND er et socialt netværk for kunstsamlere, der inviterer nye og etablerede samlere til at dele deres personlige kunstsamling og interagere med ligesindede via app’en ARTLAND, der samler alle nødvendige funktioner ét sted. Få overblik over din private kunstsamling med detaljerede værkinformationer, følg andre samlere og få indsigt i, hvad der rører sig på kunstscenen netop nu.

App’en er en unik mulighed for både samlere og andre kunstinteresserede for at opleve private kunstsamlinger, der ellers ikke er tilgængelige for offentligheden. Platformen repræsenterer værker inden for en lang række medier fra etablerede kunstnere som Tal R og John Kørner til nye fremadstormende talenter som Asger Dybvad Larsen og Tyra Tingleff.

ARTLAND er et værktøj til at navigere på et kunstmarked, der er lige så komplekst, som det er inspirerende, og målet er at gøre det nemmere at være kunstsamler ved at tilbyde en platform, hvor ens værker kan blive set og anerkendt uden unødvendig støj og skjulte dagsordener. Sikkerheden er høj med fuld kryptering og mulighed for anonymitet.

ARTLAND ønsker at skabe rum for nysgerrighed, udfordre det bestående, åbne op for dialog og give nyt liv til kunsten ved at gøre den tilgængelig og – ultimativt – få den til at leve og gøre en forskel uden for hjemmets fire vægge.

ARTLAND – COLLECT & CONNECT

Skriv et svar