Overgaden LECTURES: Superslick Surfaces – Visual Art and the Digital Contemporaty

Torsdag d. 13. oktober kl 14-20

For fjerde år i træk byder Overgaden indenfor til den internationale konferenceserie Overgaden LECTURES, der præsenterer internationale og danske teoretikere, kunstnere, kuratorer og formidlere. I år sættes der fokus på post-internet kunst og på hvilken betydning internettet og de sociale mediers indtog har haft for kunsten. Hvordan forholder kunsten sig til internettets allestedsnærværende virtuelle univers, og hvilke problematikker, muligheder og strategier har fremkomsten af internettet affødt?

Konference-formatet består i år af to enkeltstående sessioner med en måned imellem. Første session vil fungere som et ”spørgsmål” og anden session (d. 18. nov.) som et opfølgende ”svar”.

Overgaden LECTURES er i år arrangeret af den tyske kunstner og forfatter Andreas Schlaegel.
Konferencen foregår på engelsk og er åben for alle. Tilmelding er ikke nødvendig.

Paneldeltagere:
Toke Lykkeberg (kurator og kritiker), Marisa Olson (kunstner), Delphine Bedel (kunstner og kurator), Boris Ondrei?ka (kurator, kunstner, forfatter og sanger), Alessandro Ludovico (professor, kunstner og chefredaktør, Neural magazine), Hannah Black (kunstner og forfatter) Aymeric Mansoux (kunstner og media researcher).

Moderator:
Andreas Schlaegel (kunstner og forfatter)

PROGRAM
Yderligere information og program her.
Link til begivenhed på Facebook her.

Overgaden LECTURES er støttet af Bikubenfonden.

Skriv et svar