Fernisering Artoteket

Artoteket er et kunstbibliotek, hvorfra man kan låne originalkunst gennem en månedlig medlemsordning.

Udover at låne kunst kan man opleve Artotekets Efterårsudstilling 14.-16. okt. 2016 med Eden Mitsenmacher (US) og Isaac Nissen (DK):

Publikum inviteres til en kombination af juryudvalgt dansk og international samtidskunst, når Artoteket på Kulturnatten slår dørene op for natfernisering af den første efterårsudstilling med den amerikanske kunstner Eden Mitsenmacher og det unge, danske talent Isaac Nissen.

Udstillingen forener de to kunstneres forståelser af kroppe, identitet, fotografi og video i ét stort sanseligt univers hele weekenden 14.-16. oktober. Arrangementet vil bl.a. indeholde happenings, performances, artist talk, fest, kunst & cocktails.

Se hele opslaget (pdf).

Skriv et svar