FERNISERING

Kom forbi Overgaden til åbningen af udstillingerne “Come Undone” af Mette Winckelmann og “Parable of Love” of Michael Würtz Overbeck fredag d. 2. september fra kl 17-20.

Mette Winckelmann: Come Undone
03.09.16 – 23.10.16
Mette Winckelmann dykker på denne solopræsentation ned i grundsubstansen af sin praksis gennem et fokus på billedkunstens basale elementer samt de valg og handlinger, der ligger i arbejdsprocessen. Winckelmann bringer i udstillingen formelle virkemidler og materialesammensætninger i spil som redskaber til at udfordre kulturelt definerede kategorier, hierarkier og identiteter – inden for kunsten og i samfundet.

Michael Würtz Overbeck: Parable of Love
03.09.16 – 23.10.16
På sin første store soloudstilling tager Michael Würtz Overbeck fat i eksistentielle spørgsmål om livets forgængelighed og absurditet. Overbeck folder disse tematikker ud i en stedsspecifik installation og omdanner Overgadens førstesal til et fortættet forløb af gange og rum. I denne arkitektoniske ramme præsenterer han en serie nye værker, som udforsker menneskets konstante søgen efter mening og sandhed.

Fernisering d. 2. sept. 2016 kl. 17-20.

Gå til eventet her.

 

Skriv et svar