Cph Art Week søger frivillige til unik performance!

Skærmbillede 2016-08-16 kl. 07.58.17
Thorvaldsens Museum

CPH Art Week søger frivillige til performance
Titel Work nº844: Carussel
Kunstnere Nøne Futbol Club
Dato/tid Onsdag 31 august kl. 19.30-20.00
Øvedag Mandag d. 29 august kl. 14.00-18.00
Sprog Engelsk
Vi søger 20-25 frivillige

Den franske kunstnerduo Nøne Futbol Club er Cph Art Weeks bykunstnere. Under festivalens ti dage vil duoen efterlade opsigtsvækkende kunstneriske aftryk rundt omkring i byen i form af performances, skulpturer, interventioner og konceptuelle beskeder.

Thorvaldsens Museums smukke gård vil sætte scenen for et splinternyt performanceværk af Nøne Futbol Club skabt specifikt til Cph Art Week i samarbejde med Thorvaldsens Museum. Værket – med titlen Work nº844: Carussel – vil tage udgangspunkt i Bertel Thorvaldsens liv og rejser. Med lige dele poetiske, fiktive og humoristiske undertoner omformulerer Nøne Futbol Club gårdens arkitektoniske motiv af en antik væddeløbsbane til en moderne, cyklisk rejse mellem fødsel og død.

Til at realisere denne performance søger vi 20-25 frivillige, der elsker at rejse!. De frivillige skal nemlig agere rejsende i en lufthavnsterminal. Vi er interesserede i have repræsentanter fra alle aldersgrupper og sociale fællesskaber; familier med børn, kærestepar, pensionister, venne-grupper, teenagere, forretningsrejsende, sportshold eller lignende.

Alle frivillige inviteres til at møde op og øve koreografi ?mandag d 29. august 14.00-18.00 på Thorvaldsens Museum. Nøne Futbol Club vil introducere til ideen med performancen og dens simple koreografi. For at kunne deltage i den endelige performance, er det vigtigt at du kan deltage i øvedagen d. 29 august. Sproget er engelsk.

Performancen vil blive dokumenteret både i still og levende billeder og markedsføringen heraf vil indgå i web-programmet og pressemateriale omkring Cph Art Week.

Alle frivillige vil modtage en særlig token af kunstnerne for deres deltagelse.

Har du lyst til at deltage, er nysgerrig eller har spørgsmål til evt. deltagelse kontakt koordinator Anthony Giannelli på coordinator.cphartweek@nullgmail.com / Telefon: 81717638

Mange hilsner,
Nøne Futbol Club (FR) & Cph Art Week 16

Om Nøne Futbol Club
Cph Art Week har inviteret den unge, franske kunstnerduo Nøne Futbol Club som årets bykunstnere. Under festivalens ti dage vil duoen efterlade opsigtsvækkende kunstneriske aftryk rundt omkring i byen, i form af performances, skulpturer, interventioner og konceptuelle beskeder. Nøne Futbol Club skaber værker med en charmerende og legende attitude. De blander humor, tragedie, politik og fiktion, når de vender op og ned på dagligdagssituationer og forskyder deres betydninger. Til Cph Art Week har Nøne Futbol Club udviklet en række nye og stedsspecifikke værker, som byder ind med perspektiver på festivalens tematik Open Gestures.

Øvrig kontakt
Aukje Lepoutre Ravn, Kunstnerisk leder af CPH Art Week / aukje@nullkunsten.nu

Skriv et svar