Frivillige kunstværter/kunstværtinder til Art Copenhagen & CODE Art Fair 2016

Art_CPH_date_black_RGB

Skandinaviens største kunstmesse Art Copenhagen, der i år inkluderer samtidskunstmessen CODE Art Fair, søger frivillige kunstværter/kunstværtinder til at give publikum en god oplevelse den 26.-28. august i Bella Center.

Vi søger frivillige med kunst- eller kulturfaglig baggrund, gerne studerende, som kan informere om og udføre lettere formidling af messens kunst.

Du bliver en del af et engageret og ansvarsbevidst team af kunst- og kulturstuderende, får kontakt til gallerister, kunstnere, gæster og kuratorer fra hele verden, god erfaring med formidling til et bredt publikum, indgående viden om afviklingen af kunstmesser samt forplejning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt: Projektkoordinator David Law Jensen på daje@nullbchg.dk

Mere info:
www.artcopenhagen.dk | www.codeartfair.dk

Skriv et svar