Depeche Mode 90’er rave-banko for Sort/Hvids nye teater

SPIL BANKO OG KICKSTART SORT/HVID
Du er hermed inviteret til banko til fordel Sort/Hvids nye teater.
Vi kombinerer 90’ernes electro rockscene, vanvittigt kendte værter og langborde, når vi spiller banko i den gode sags tjeneste. Der vil være rig mulighed for at råbe Gamle Ole, få pladen fuld og kickstarte Sort/Hvids nye teater samtidig.

Tag din ven, søster, nabo eller kollega i hånden og kig forbi os i Kødbyen. Vi spiller så mange runder, vi kan nå, á tre spil inklusiv sidegevinster, så vinderchancerne er store.

Det går ned tirsdag 24. maj i tidsrummet fra kl. 19-23 hos  Teaterbutikken i Staldgade 37, 1699 København V. 

VILDE VÆRTER
Skuespiller MORTEN BURIAN påtager sig den vigtige opgave at åbne ballet og råbe tal op i den første time af Sort/Hvids banko-aften.

Herefter overtager skuespillerne PETER FLYVHOLM og OLAF HØJGAARD. Under aliasset DJ PITCH OG DEMO hoster de Sort/Hvids rave banko. De gennemlever electro kongerne Depeche Modes storhed og fald via egne oplevelser med bandet og tager ydermere tonsvis af elektriske afstikkere i 90’er lyden. Få pladen fuld badet i vellyd og med mulighed for spontane musikquizzer.

FEDE PRÆMIER
Byens Bedste Banko har leveret spilleplader og gear, og vores nye naboer i lokalområdet har sponsoreret de flotteste præmier. Du kan blandt andet vinde lækkerier fra: Kødbyens Fiskebar, Siciliansk Is, MAXJENNY, Donn Ya Doll, Osteriet&ko, Girlie Hurly, Bakken, Kødbyens Høker, ‘affär’ butikken med retro-antik., Hair by Denice m.fl. Og mon ikke også der falder et par billetter af til nogle af Sort/Hvids forestillinger.

LÅNTE LOKALER
Da vi først skal til at bygge det nye teater nu, og vores møbler forsvandt i branden i vores gamle teater, har vi fået lov at låne lokale, borde og stole hos vores genbo, Teaterbutikken.

AL OVERSKUD GÅR TIL SORT/HVID
Til arrangementet vil det være muligt at købe spilleplader, snacks, drikkevarer og Sort/Hvid merchandise. Alle overskydende indtægter fra salget går naturligvis til kampagnen og dermed Sort/Hvids nye teater.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!

Læs mere om Sort/Hvids crowdfundingkampagne www.sort-hvid.dk/kickstarter.

Skriv et svar