Kom til åbent hus og kickstart Sort/Hvids nye teater

Fredag den 20. maj søsætter Sort/Hvid en crowdfundingkampagne på Kickstarter, der har til formål at samle de sidste par hundrede tusinde kroner ind til teaterteknisk udstyr, publikumsstole og lignende inventar til Sort/Hvids nye teater i Kødbyen. I samme anledning åbner vi dørene til Sort/Hvids nye teater – endnu før ombygningen er begyndt. Få et unikt indblik i hvad der venter af teateroplevelser forude, og vær med til at kickstarte Sort/Hvids nye teaterlaboratorium.

DSC08732_sh_lowres

VI VIL SKABE FREMTIDENS TEATER
Sort/Hvids nye teater skal være et multifunktionelt og fleksibelt teater, hvor vi skal udvikle nye ideer og koncepter, eksperimentere og skabe flere alternative produktioner, iscenesættelser og transformerende publikumsoplevelser på et plan, vi hidtil kun har drømt om. Men det kræver at publikum ikke er nødsagede til at sidde på gulvet. I mørke.

Scene 3_SH_MLRP

DU ER INVITERET
Vi inviterer nye naboer, samarbejdspartnere, kollegaer, venner og alle interesserede indenfor i de nye rå rammer i Staldgade 26-30, hvor vi vil fortælle nærmere om fremtidsplanerne for Sort/Hvids nye teater i Kødbyen og fejre at crowdfundingkampagnen er sat i gang.

AL OVERSKUD GÅR TIL SORT/HVID
Til arrangementet vil det være muligt at købe lidt at drikke og senere på aftenen får vi fint besøg af en pølsevogn. Alle overskydende indtægter fra salget går naturligvis til kampagnen og dermed Sort/Hvids nye teater.

PROGRAM
16.00: Vi åbner dørene og baren i det nye Sort/Hvid i Staldgade 26-30

16.45: Sort/Hvids kunstneriske direktør Christian Lollike og administrative chef Søren Normann Hansen byder velkommen, viser rundt og fortæller om fremtidens Sort/Hvid

19.00: Pølsevognen åbner

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!

STØT OS ALLEREDE NU
Hvis du gerne vil støtte os allerede inden kampagnen starter 20. maj på Kickstarter, og ikke er interesseret i nogle af de fede rewards, så kan du også støtte os via bankoverførsel: Reg. nr. 7681 , Konto nr. 0006933006.

Følg med i kampagnen fra 20. maj på www.sort-hvid.dk/kickstarter/.

Skriv et svar