DEMOKRATI I DEN DIGITALE TIDSALDER

Hvordan kan vi navigere frit i en verden, hvor vi konstant efterlader digitale fodaftryk?

Demokratiidendigitaletidsal

Vær med til debatten den 1. juni, hvor den amerikanske hacker-kunstner Evan Roth og Joachim Wieviura fra Center for Information og Boblestudier udforsker vores allesammens muligheder for at bevare vores demokratiske rettigheder og kontrol i de nye digitale rum.

>> LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

De to vil sammenligne deres arbejde og visioner for nye rum i vores tid, og diskutere hvilke muligheder helt almindelige borgere har for at kræve sine demokratiske rettigheder i en ny digital verden – i dag og i fremtiden. Er vores demokratiske rettigheder ved at forsvinde? Eller kan vi genvinde kontrol ved at forstyrre systemet?

NB: Arrangementet afholdes på engelsk

Praktisk information
Dato og tid: 1. juni fra 19-20.30
Pris: Standard 100 DKK / Student 75 DKK

Skriv et svar