Arrangementer fra Dansk Arkitektur Center

MariaWassogPerF26. april: MorgenDAC – Erfaringer fra Kina

Dansk Arkitektur Center inviterer til faglig inspiration og morgenkaffe i forbindelse med udstillingen ’Livet i Kinas Kæmpebyer’. Oplev Maria Wass-Danielsen (partner og seniorkonsulent i Urban Creators) og Per Feldthaus (managing partner i SIGNAL) fortælle om muligheder og udfordringer ved at arbejde i Kina og reflektere over hvordan koden til det kinesiske marked knækkes.

Læs mere og tilmeld dig: http://dac1.dk/MorgenDAC

Gate21_mennesker_maskiner_127. april: Mennesket og maskinen – De bedste film

Robotterne kommer. Men hvordan? Og hvad betyder det for os mennesker? Den 27. april inviterer Dansk Arkitektur Center på en rejse ind i filmarkiverne med journalist Anders Høeg Nissen og robotekspert Søren Tranberg Hansen, der diskuterer den teknologiske udvikling vi står midt i og som vil påvirke vores liv i fremtiden.

Læs mere og tilmeld dig: http://dac1.dk/bKjrO9

Copenhagen Solutions Lab_Smartcities22. maj: Hvad betyder smart cities for os mennesker?

Vi står ved foden af en digital revolution. Hvad det betyder teknologien for alle os af kød og blod? Den 22. maj sætter Dansk Arkitektur Center de smarte byer under lup, når filosoffen Vincent Hendricks og smart city-eksperten Martin Brynskov diskuterer teknologiens påvirkning på os mennesker. Kom og deltag i diskussionen.

Læs mere og tilmeld dig: http://dac1.dk/smartcitieshumans

Skriv et svar