Teater Tapas

Store oplevelser kommer ofte i små portioner

Søndag 20. marts kl. 16.00-20.00

Tapas er sjovt, uprætentiøst og billigt og giver mulighed for at prøve mange forskellige ting på én gang. På TEATERØEN tager vi det spanske madfænomen et skridt videre, når vi den sidste søndag i hver måned byder på TEATER TAPAS.

TEATER TAPAS er et uhøjtideligt teaterformat, hvor du kan nyde tapas og små appetitvækkende forestillinger i afslappende rammer. Den sidste søndag i hver måned præsenterer vi korte forestillinger af garvede såvel som mere uprøvede scenekunstnere. Forestillingerne spiller på forskellige scener rundt om på øen, og som publikum kan du gå fra scene til scene, som du har lyst.

Kom, se en forestilling, tag en bid tapas i baren – og gør det hele én gang til. Alle forestillinger spiller seks gange i løbet af aftenen med start hver halve time.

Se mere om TEATER TAPAS på www.teateroen.dk

Fakta

Sted: Afmagnetiseringsstationen på TEATERØEN, William Wains Gade 18, Refshaleøen

Dato: 20. marts fra kl. 16.00-20.00. Du må ankomme i hele tidsrummet, men vil du se alle forestillinger, skal du være her senest 16.30.

Billetter: www.teaterbilletter.dk

TEATERØENs bus henter publikum gratis fra Christianhavns Torv kl. 15.30 og kl. 16.30 og kører tilbage igen kl. 18.30 og 20.00.

Skriv et svar