ASYL 34

På 34 timer vil et hav af kunstnere forvandle regeringens 34 asylstramninger til kunstværker. De 34 værker – der skabes af kunstnere som WulfMorgenthaler, Lars Skinnebach, Jomi Massage, Karen-Lise Mynster, Halfdan Pisket og Goodiepal – kan opleves på eventen ASYL 34 på Teaterøen den 13. marts.

Instruktører, forfattere, kunstmalere, skuespillere, musikere m.fl. er blevet indbudt til at lave en kunstnerisk fortolkning af den asylpakke, som regeringen fremlagde i november sidste år. 34 timer forud for eventen får kunstnerne tildelt ét af regeringens 34 forslag til stramninger af asylloven. Den enkelte kunstner eller gruppe har herefter frie hænder til at fortolke og omdanne lovforslaget til et værk. Intentionen med ASYL 34 er ikke at skabe færdige kunstværker men værker, der kan skabe refleksion og eftertanke om et højaktuelt emne og kunstens politiske virke. Kunstværkerne præsenteres på Teaterøen d. 13. marts.

De deltagende kunstnere er blandt andre forfatterne Carsten Jensen, Lars Skinnebach og Caspar Eric, instruktør Christoffer Berdal, teatret Det Olske Orkester, kunstneren Goodiepal og skuespillerne Jannie Faurschou, Karen-Lise Mynster og Neel Rønholt m.fl.

Alle deltagere medvirker gratis, og billet- og barindtægterne fra eventen går ubeskåret til Trampolinhuset – et medborgercenter for flygtninge og asylsøgere.

ASYL 34 finder sted på Teaterøen, William Wains Gade 11, Refshaleøen:

13. marts kl. 17.00-21.00 (Dørene åbnes kl. 16.00)

Billetter kan købes her / alm. billet: 150 kr. / donationsbillet: 200 kr.

ASYL 34 er skabt i et samarbejde mellem Teaterøen og Teater Tugt. Initiativet til eventen er taget af Teater Tugt – et ungt og aktivt skabende teater, der konstant søger grænserne for, hvad teatret kan.

Se mere på www.teateroen.dk eller på facebook

Skriv et svar