Praktik på Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles

Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles søger 2 praktikanter til efteråret 2016. Som praktikant vil du komme til at arbejde i et lille, dynamisk team, som arbejder med kulturudveksling mellem Danmark og Benelux-regionen i form af facilitering, samarbejdsprojekter med kulturinstitutioner i Danmark og Benelux samt egne initiativer.

Som praktikant på Instituttet vil du få god mulighed for at få solid erfaring med projektafvikling, kommunikation for den kulturelle sektor og et grundigt indblik i international kulturudveksling. Praktikanternes arbejde består i assistance i forbindelse med eventplanlægning og -afvikling, opdatering af hjemmeside og sociale medier, forfatning af artikler, fundraising, research ved skrivebordet og ”i marken”, pressearbejde, deltagelse i diverse møder og konferencer, koordinering af studieture samt diverse administrative og ad hoc-opgaver.

Ansøgningsfrist d. 1. april 2016.

Læs hele opslaget her: http://www.dankultur.dk/Praktikstillinger.aspx

Læs om tidligere praktikanters erfaringer her: http://www.dankultur.dk/Praktikstillinger/Erfaringer%20fra%20tidligere%20praktikanter.aspx

Skriv et svar