Kunsthal Charlottenborg søger to praktikanter 2016

Praktikant – udstillinger og events

Kunsthal Charlottenborg arbejder med dansk og international samtidskunst og er i gang med at bygge en række partnerskaber med andre danske og udenlandske kulturinstitutioner. Praktikstillingen fordrer indsigt og interesse i samtidskunst og moderne kunst. Som praktikant vil du indgå i et lille men velfungerende team der står for kunsthallens udstillinger og events.

Arbejdsopgaver

Vi tilbyder erfaring med research, udstillingsproduktion, realisering og opfølgning af udstillinger.  Der vil også indgå administrative arbejdsopgaver som f.eks. billedbehandling, skriftlig formidling samt planlægning og afvikling af events. Desuden forefaldende opgaver i samarbejde med kunsthallens øvrige medarbejdere, herunder ugentligt samarbejde med Kunsthallens ansatte i boghandel og frontdesk.

Praktikant – kommunikation

Kunsthal Charlottenborg arbejder strategisk med kommunikation og publikumsudvikling. Du vil i stillingen som praktikant, kunne komme tæt på den proces og blive en del af holdet, som arbejder med kommunikation af kunsthallens aktiviteter fra idé til implementering. Det er en fordel, hvis du har erfaring i at arbejde med kommunikation, men ikke et krav.

 Arbejdsopgaver

Vi tilbyder erfaring med både strategisk og praktisk arbejde med presse. Arbejdet vil bestå i at håndtere henvendelser fra danske og udenlandske medier, skrive pressemeddelelser og andet presserelevant materiale, finde de gode historier og formidle dem. Du er glad for at skrive og har gode formuleringsevner både på dansk og engelsk og er nysgerrig og tænker kreativt i valg af medier og kommunikationsformer. Desuden forefaldende opgaver i samarbejde med kunsthallens øvrige medarbejdere, herunder ugentligt samarbejde med Kunsthallens ansatte i boghandel og frontdesk.

 Løn og ansættelsesvilkår

Praktikstillingen er ulønnet og vi foretrækker derfor ansøgere, som kan inkludere praktikopholdet i et igangværende studieforløb. Arbejdstiden aftales individuelt. Dog er det vores forventning, at du har mulig for at arbejde ca. 25 timer ugentligt. Praktikforløbet forventes at strække sig over en periode på 6 måneder.

Kunsthal Charlottenborg betragter i øvrigt mangfoldighed som en ressource og opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning

Vi skal have modtaget din ansøgning og relevant dokumentation senest d.4  jan. 2016 kl. 12.00.? Mærk din ansøgning “praktikant i Kunsthallen” og mail til mf@nullkunsthalcharlottenborg.dk. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler umiddelbart efter med henblik på jobstart hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte publikumschef Mia Flindt på +45 33 73 46 81, hvis du har spørgsmål til praktikstillingen.

Om Kunsthal Charlottenborg

Læs mere om Kunsthal Charlottenborg på vores hjemmeside: www.kunsthalcharlottenborg.dk, www.facebook.com/Charlottenborg.Kunsthal

Skriv et svar