Studentermedhjælper søges til intern kommunikation og intranet

dac_huset_udenfor (10)

På Dansk Arkitektur Center er vi ved at opbygge et intranet, der på sigt skal benyttes til både intern kommunikation og understøtte vores videndeling og projektarbejde. Vi søger en studentermedhjælper med interesse for IT, organisation og intern kommunikation, der kan bidrage til opbygning og vedligeholdelse af intranettet.

Vi forventer en ambitiøs og struktureret tilgang til opgaven og tilbyder til gengæld stor indflydelse og masser af muligheder for at komme igennem med gode ideer og udviklingsperspektiver. Dine opgaver vil både være teknisk og konceptuel udvikling i samarbejde med vores IT-ansvarlige og redaktion og indholdsproduktion i samarbejde med en projektleder og husets forskellige teams. Du vil være ansat i kommunikationsafdelingen, hvor der i forvejen er en webredaktion.

Vi forventer, at du:
• Er godt i gang med din uddannelse på eks. IT-Universitetet, et organisations- eller kommunikationsstudie.
• Er teknisk minded og har erfaring med web og CMS – gerne Sharepoint.
• Kan arbejde selvstændigt
• Skriver godt og grammatisk korrekt

Omfang: Min 15 timer ugentligt.

Yderligere oplysninger fås hos Kommunikationschef Rune Huvendick Jensen, rhj@nulldac.dk eller hos nuværende studentermedhjælp Markus Mohr på mmo@nulldac.dk

Send din ansøgning via mail til rhj@nulldac.dk og skriv ”studentermedhjælper til intern kommunikation” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: senest den 10. januar 2016

Dansk Arkitektur Center er en projektorganisation, som arbejder med udvikling og formidling af viden om arkitektur, byudvikling og byggeri. Formålet er at skabe bred interesse for arkitekturen og dens rolle i samfundet samt at bane vej for nye idéer og udvikling på tværs af byggebranchen.

Skriv et svar