HAVE Kommunikation søger praktikant i foråret 2016

HAVE Kommunikation søger praktikanter i perioden fra februar til og med juli 2016

Har du lyst til at arbejde med presse- og kommunikationsarbejde og til at indgå i et travlt og spændende miljø, så er HAVE Kommunikation måske noget for dig. Som praktikant vil du komme til at deltage i det daglige arbejde på lige fod med de øvrige ansatte, og udover erfaring med presse- og kommunikationsopgaver vil du også erhverve stor indsigt i det danske kulturliv.

Vi søger især en stærk skriveprofil med gode skriftelige egenskaber.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af konkret presse- og kommunikationsarbejde. Du vil bl.a. komme til at løse opgaver som:

Udarbejdelse af pressemateriale.

  • Koordinering af pressemøder.
  • Opsøgende pressearbejde.
  • Koordinering af interviews.
  • Premierer, hvor pressen skal plejes.

Du er en dygtig, fantasifuld og super effektiv skribent, der forstår at formidle komplicerede problemstillinger i et sprog, der er i øjenhøjde med de rigtige målgrupper. Du trives rigtig godt med opsøgende og udadvendt kommunikationsarbejde. Du ved lidt om mange brancher og holder dig orienteret om den kulturelle, sociologiske og erhvervsmæssige udvikling i Danmark. Og så brænder du for at formidle og for kommunikation som fag.

Praktikstillingen er ulønnet.

Ansøgningsfrist fredag den 20/11 og sendes til:

Have Kommunikation

Carit Etlars vej, 3

1814 Frederiksberg

Att: Maria Rugbjerg Hoppe

Maria.rugbjerg@nullhave.dk

 

Med venlige hilsner

 

HAVE Kommunikation

 

HAVE Kommunikation arbejder med PR og kommunikation inden for det danske såvel som det internationale kulturområde. Firmaet har, på baggrund af stor respekt for kulturens mangfoldighed og særlige vilkår, markeret sig som det største af sin slags i Skandinavien. Kerneværdierne er dynamik, kreativitet, åbenhed, respekt og troværdighed.

Som medarbejder hos HAVE Kommunikation er du en del af et dynamisk team, hvor arbejdsopgaverne varierer fra dag til dag. HAVE Kommunikation fungerer i en uformel atmosfære, hvor alle er med til at løfte den fælles opgave. Have Kommunikation er en god læreplads med højt til loftet, der giver dig som praktikant en platform for faglighed og viden, som er værdifuld og unik i kommunikationsverdenen. Læs mere på www.havekommunikation.dk

Skriv et svar