INDSEND DIT VÆRK TIL STUDENTERNES GALLERI

 

dias1

Temaet til dette semesters udstilling hos Studenternes Galleri er RUM.

Rummets vægge er ikke nødvendigvis begrænset til de fire. Det kan overføres til mange fortolkninger og indrettes lige præcis som du synes. Hos Studenternes Galleri får du i hvert fald mulighed for at skabe RUM, hvor det er dig der er bygningsarkitekten.

Hvis har du lyst og mod på at udstille et eller flere værker, så kom i gang med at formidle din fortolkning af RUM, om det så er visuelt, på skrift eller andet. Vi er modtagelige for alt lige fra maleri, fotografi, tegning, tekst, installationer, performance, videokunst, lydmontager, eller hvad der nu passer bedst til din forståelse af temaet.

Send dit værk/værker til vores mail: studenternesgalleri@nullgmail.com med følgende info: størrelse, materialevalg, værkbeskrivelse, kontaktoplysninger og studieretning.

Deadline for indsendelse af værker: 18. november 2015

Fernisering afholdes fredag d. 27. november 2015 på

Det Humanistiske Fakultetsbibliotek               

Læs mere på www.facebook.com/studenternesgalleri

 

Skriv et svar