Udstillingsåbning og seminar: ‘Banebrydende byggeri’

SBF_foto Susanne Jensen_01_high

Kom til åbning af udstillingen ’Banebrydende byggeri – 100 danske gennembrud, der ændrede verden’ i Dansk Arkitektur Center fredag d. 9. oktober kl. 15-18. Du kan ved samme lejlighed deltage i et seminar om dansk byggekunst.

Vidste du, at Storebæltsbroen er Europas længste hængebro? Eller at Bella Sky Hotel i Ørestad er skævere end selv det skæve tårn i Pisa? De to byggerier og 98 andre kan fra den 9. oktober opleves på Dansk Arkitektur Center i udstillingen ‘Banebrydende byggeri – 100 danske gennembrud, der ændrede verden’. Udstillingen stiller skarpt på de gennembrud i dansk byggeris historie, som ikke bare løste ét enkelt byggeris udfordringer, men satte en ny standard og rykkede vores opfattelse af, hvad der er muligt

DATO: 9. oktober 2015
TID: 15:00-18:00
STED: Dansk Arkitektur Center
PRIS: 150 DKK for seminar (inkl. sandwich) – udstillingsåbningen i sig selv er gratis
ARRANGØR: Dansk Arkitektur Center

Læs mere om arrangementet samt tilmeld dig på:
http://dac1.dk/bbb

Skriv et svar