Fernisering af TRUST

De fem københavnske kunsthaller inviterer med glæde til en storslået åbning af fællesudstillingen TRUST. Ferniseringen byder på et sprudlende eventprogram med åbningstaler og et væld af performances rundt om på udstillingens mange venues. Åbningen strækker sig fra eftermiddag til langt ud på aftenen og afsluttes med et brag af en efterfest

Sammen åbner Den Frie Udstillingsbygning, Kunstforeningen GL STRAND, Kunsthal Charlottenborg, Nikolaj Kunsthal og Overgaden – Institut for Samtidskunst én stor fællesudstilling med titlen TRUST. Udstillingen manifesterer sig med sin størrelse som en unik kunstbegivenhed, der krydser grænser med sit ambitiøse udbud af dansk og international samtidskunst. Med sine 41 kunstnere fylder TRUST hovedstaden med undersøgende registreringer, poetiske udsagn og performative eksperimenter, der præsenteres på kunsthallerne såvel som på udvalgte steder i det offentlige rum.

Program

Kl. 17.00-18.00 Overgaden – Institut for Samtidskunst – The Exchange
Åbningstaler ved kurator Sonia Dermience og formand for Copenhagen Art Festival, Jens Gehl.
Live performances af Sophie Dupont, Douglas Park og Vava Dudu.

Kl. 18.00-19.00 Nikolaj Kunsthal – The Temple
Live performance af We Are The Painters

Kl. 19.00-20.00 Kunstforeningen GL STRAND – The Salon
Live performance af Seyran Kirmizitoprak

Kl. 20.00-21.00 Kunsthal Charlottenborg – The Palace
Live performance af Angelo Plessas

Kl. 21.00-22.00 Den Frie Udstillingsbygning – The Studio
Live performance af Ilja Karilampi

Kl. 22.00-? Den Frie Udstillingsbygning
Efterfest med DJ og kunstner Ilja Karilampi

Find begivenheden HER

Skriv et svar