IBEN MONDRUP LÆSER OP I FOTOGRAFISK CENTER

Vi er glade for at kunne invitere til dette særarrangement, hvor Iben Mondrup vil læse op fra sin prisvindene roman GODHAVN.

Godhavn er en lille by på Diskoøen ved Grønlands vestkyst. Her bor en dansk tilflytterfamilie med tre børn, som på hver deres måde forsøger at finde sig til rette i det lille fangersamfund.

Foto: Lizette Kabré. Forfatter Iben Mondrup. Ny bogudgivelse fra Gyldend
Foto: Lizette Kabré. Forfatter Iben Mondrup.

Den yngste datter, Bjørk, starter i skole, og snart mister hun den tætte kontakt til sine grønlandske venner, som skal gå i den grønlandske klasse. Den følsomme dreng, Knut, har en bedste ven, som skal rejse tilbage til Danmark. Og den ældste søster, Hilde, der er sin fars øjesten, truer familiefreden da hun bliver forelsket i drengen Johannes.

For det første: Grønland er stort og mærkværdigt og smukt. For det andet: Livet kan være dødsensfarligt. For det tredje: Barndommen er bestemt ikke for voksne. For det fjerde: Kønnets erfaringer åbner ind til en hule af gys og kriblende fryd. For det femte: Intet menneske er en ø. Men egentlig er hver enkelt af os altid så uhjælpeligt alene, hver stund så ulægeligt sårbar. (Erik Skyum-Nielsen Information)

 

Entré: 40,- medlemmer gratis. Tilmelding nødvendig på info@nullphotography.dk eller tel. 33930996.

Skriv et svar