Kulturstyrelsen søger en selvstændig praktikant til det internationale team i Direktionssekretariatet

Det internationale team i Kulturstyrelsen er knudepunktet for koordineringen af Det internationale Kulturpanels indsatser i udlandet, som frem til 2016 primært har fokus på BRIKS-landene og Mellemøsten. Det Internationale Kulturpanel er et samarbejdsforum mellem Kulturministeriet, Udenrigsministeriet og Økonomi- og Erhvervsministeriet, samt centrale aktører inden for Danmarks kulturudveksling med udlandet. Teamet varetager projektstyringen og sekretariatsfunktionen for panelet.

Du får som praktikant indsigt i den danske kulturlivsudveksling internationalt og kulturministeriets strategiske arbejde med udlandet. Vi forventer, at du har lyst til og mod på at arbejde selvstændigt.

Læs hele opslaget (pdf).

Skriv et svar