Købehavnerpremiere // TIME woke up in darkness

Der brydes grænser mellem kunstformer og arbejdsmetoder, når to af Viborgs mest markante kulturinstitutioner indtager TEATERØEN med det multimediale laboratorium TIME woke up in darkness (and walked across the room). Europas førende tegnefilmsskole The Animation Workshop og det internationalt berømmede teater Carte Blanche står sammen bag det nyskabende laboratorium, der havde over 700 besøgende ved verdenspremieren i Viborg sidste år.

Nu genåbnes laboratoriet for første gang i København.

TIME woke up in darkness (and walked across the room) er et eksperiment i en poetisk, fortættet atmosfære, hvor internationale performere, animatorer, livemusikere og publikum mødes i et rum skabt af liveanimation, interaktivt skyggespil, musik og animationsfilm. I dette rum kan publikum kigge helt ned i værktøjskassen og opleve, hvordan arbejdet med kreative processer i tid er forskellig kunstarterne imellem. I mødet mellem kunstarterne er det muligt at eksperimentere med tidsperspektivet, og gennem interaktionen med kunstnerne får publikum mulighed for at påvirke det scenekunstneriske og filmiske resultat hver dag.

Det multimediale laboratorium er åbent 6 timer hver dag. Som publikum indløser man billet til et bestemt tidsrum, fx mellem 15.00-16.00. Man må ankomme, som man har lyst indenfor tidsrummet, og blive så længe man ønsker.

TIME woke up in darkness (and walked across the room) spiller på TEATERØEN:

Lørdag d. 6. juni fra kl. 15.00-18.00

Søndag d. 7. juni fra kl. 12.00-18.00

+ under CPH STAGE

10. juni fra kl. 15.00-21.00

11.-13. juni fra kl. 12.00-18.00

 

Billetter kan købes på www.teaterbilletter.dk

Se trailer for forestillingen her

Mere info på www.teateroen.dk

 

TEATERØEN / William Wains Gade 11 / Refshaleøen

Skriv et svar