JOB: Underviser i performing arts på Oure Højskole

Er du en engageret formidler og fortolker af tendenser i samtidens kunst og kultur, og kan du inspirere elever på Oure Højskole til at blive aktive og reflekterede medskabere af den udøvende kunstscene?

Oure Højskole søger en nytænkende underviser til at aktualisere og inddrage eleverne i almene perspektiver med udspring i musik, dans og skuespil. Du skal med din høje faglighed inden for et eller flere kunstneriske fag, stærke formidlingskompetencer og innovativ energi være med til at give eleverne på Oure Højskole et indholdsrigt, inspirerende og udviklende år.

 

Jobbeskrivelse og ansvarsområder

Jobbet som perspektiverende underviser i performing arts består i at formidle de kunstneriske, udøvende fag og sammensætte et involverende og engageret undervisningsforløb, hvor team- og projektorienteret undervisning vægtes højt. Sammen med teamet af øvrige undervisere i musik, dans og skuespil på højskolen vil du få ansvaret for at skabe et attraktivt miljø for skolens performing arts-elever. Højskolen er en 24-timers skoleform, så udover den almindelige undervisningsdag skal du indimellem være klar til at arbejde om aftenen og i weekenden.

 

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har et godt kendskab til formidling og moderne pædagogik, og at det falder dig naturligt at bruge i praksis. Din uddannelse er ikke afgørende, det vigtigste er dine formidlingsevner og en stærk faglighed indenfor det kunstneriske og/eller kulturelle.

Ansøger kan eksempelvis have baggrund i fag som: Moderne Kultur & Kulturformidling, Æstetik & Kultur, Kunsthistorie, Teater-/Musik-/Dansevidenskab, Kommunikation, Journalistik, Film- og Medievidenskab mv.

 

Dine kompetencer

Du har mindst et års erfaring med undervisning inden for dit fag
Du skal kunne motivere, inspirere og skabe meningsfuld dialog
Du arbejder team- og projektorienteret
Du trives med forandringsprocesser og er fleksibelt indstillet
Du skal have lyst at arbejde med unge mennesker i et kostmiljø

Vi tilbyder til gengæld et inspirerende og indholdsrigt arbejdsmiljø med mange udfordringer, gode forhold og et stærkt fællesskab, hvor du får mulighed for at være med til at skabe platformen for et uforglemmeligt højskolekapitel i de unges liv.

 

Kontakt

Hvis du har nogen spørgsmål til stillingen eller vil høre mere om Oure Højskole, er du velkommen til at kontakte forstander Simon Frejvald Andersen på sfa@nulloure.dk eller leder af performing arts Morten Andersson på moa@nulloure.dk

 

Ansøgningsfrist

Onsdag den 9. juni 2015. Tiltrædelse 1. august 2015.

Løn- og ansættelsesvilkår efter de regler, som er gældende for ansættelse på højskoler. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Ansøgning sendes sammen med CV og relevante bilag til: job@nulloure.dk. VIGTIGT: Skriv “Performing Arts” i emnefeltet! Alle ansøgere modtager en kvittering for ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 25

 

Læs mere om Oure Højskole her

Skriv et svar