DIALOG #1 – KVINDER FREM!

Unni Gjertsen
I samarbejde med Kunsthal 44 Møen har Museet for Samtidskunst arrangeret fire dialogbaserede arrangementer i løbet af 2015. Samtlige dialoger tager udgangspunkt i museets aktuelle udstilling eller et tilknyttet arrangement.

Vi indleder dialogrækken med en samtale mellem kunsthistoriker og kurator Ulla Angkjær Jørgensen og kunsthistoriker og rektor for Det Kongelige Danske Kunstakademi Sanne Kofod Olsen, som i anledning af 100-året for kvinders stemmeret og museets aktuelle udstilling KVINDER FREM! Et møde mellem to generationers stemmer i kunsten vil diskutere spørgsmål vedrørende kvinders plads og virke i kunsten – både historisk og i samtiden. Hvorfor er det stadig nødvendigt at skabe udstillinger med feministisk perspektiv? Og hvad betyder feministiske udstillingsprojekter for historien, samfundet og kunsten?

Inden dialogen er der gratis adgang til udstillingen, og der er kaffe og te til arrangementet. Vi ønsker en åben og fri samtale, hvor alle stemmer bliver hørt, og alle spørgsmål og meninger er velkomne.

Arrangementet er gratis og begynder klokken 14.00 og finder sted i museets formidlingslokaler.

Læs mere om udstillingen her

Museet for Samtidskunst
Stændertorvet 3D
4000 Roskilde

Skriv et svar