Praktikant til Kulturstyrelsens billedkunst kontor!

Kulturstyrelsens billedkunst kontor søger en praktikant med interesse for digital formidling af kunst og kultur, som gerne vil arbejde med opgaver af kommunikativ og projektorienteret art. Du skal være struktureret og have gode formidlingsevner.

Dine arbejdsopgaver vil primært være relateret til Statens Kunstfonds udvalg: Legatudvalget for Billedkunst og Legatudvalget for Kunsthåndværk og Design. Du vil få hovedansvaret for at afvikle ét eller flere projekter, der relaterer sig til formidling kunst i det offentlige rum.

Du vil desuden blive introduceret til det internationale databasesystem TMS (The Museum System), der ligger til grund for sitet vores.kunst.dk, og som flere store kunstmuseer bruger både herhjemme og i udlandet.

Der er mulighed for at assistere ved møder mellem udvalg, kunstnere og offentlige institutioner og få indblik i kunststøtten og andre kulturpolitiske forhold. Derudover vil du blive koblet på andre formidlings- og projektopgaver inden for styrelsens forskellige områder og efter din interesse.

Praktikpladsen er med start primo august 2015 og 4-6 måneder frem. Der er mulighed for både deltids- og fuldtidsstilling afhængig af, hvad kravene er på din uddannelsesinstitution. Det er dog et krav med minimum 25 timer ugentligt. Vi er fleksible omkring eksamensperioder. Desuden vil der være en overlapdag med vores nuværende praktikant ultimo juni.

Vi forventer af dig at:
– Du er i gang med en videregående uddannelse inden for Kunsthistorie, Moderne- eller Visuel Kultur, Kommunikation, Performance Design, Digital design og kommunikation eller lign.
– Du har gode formidlings- og kommunikationsfærdigheder både mundtligt og skriftligt
– Du kan arbejde selvstændigt og ikke bange for at tage ansvar
– Du har flair for at arbejde med digitale systemer
– Du har interesse for kunst og kultur og formidlingsarbejdet heraf
– Du kender Office Pakken til mere end husbehov

Der er ansøgningsfrist fredag d. 29. maj og samtaler afholdes kort herefter.
Send din ansøgning til mny@nullkulturstyrelsen.dk
For yderligere information kontakt Morten Nybo +45 3374 5045 eller Johanna Lassenius +45 3374 5039

Skriv et svar