Forårsudstilling i Studenternes Galleri – Open Call

SPRÆNGTE GRÆNSER

Open Call – Forårsudstilling 2015

Temaet til dette semesters udstilling i Studenternes Galleri er SPRÆNGTE GRÆNSER. Herfra er der lagt op til fri og legende fortolkning, hvor du får mulighed for at udforske, overskride, bevæge og udtrykke dig der, hvor dine grænseflader mødes.

Har du derfor lyst til og mod på at udstille et eller flere værker, så kom i gang med at fortolke, formulere eller visualisere SPRÆNGTE GRÆNSER på din måde. Vi er modtagelige for alt lige fra maleri, tegning, fotografi, tekst, installationer, videokunst, lydmontager, performance osv. – der er ingen grænser.

Send dit/dine værk/værker til vores mail: studenternesgalleri@nullgmail.com med følgende information: størrelse, materialevalg, værkbeskrivelse, kontaktoplysninger og din studieretning.

Deadline for indsendelse af værker er den 13. april 2015

Fernisering afholdes fredag d. 24. april 2015 på Det Humanistiske Fakultetsbibliotek

Læs mere på www.facebook.com/studenternesgalleri

 

 

Skriv et svar