Det Danske Filminstitut søger praktikant til Festival og International Lancering

Det Danske Filminstituts Internationale afdeling søger en praktikant som festivalassistent til Kort – og Dokumentarsektionen.
Vi søger et engageret menneske med interesse for kort- og dokumentarfilm, én som vil være med til at få danske film ud på internationale film festivaler i hele verden.
Du skal være velorganiseret, kunne arbejde selvstændigt, være velformuleret på engelsk og dansk, have viden om digitale filmformater, være en teknisk haj og indstillet på at det daglige arbejde indeholder rutinemæssige opgaver.
Festivalassistentens arbejde består i:
• Kommunikation med internationale festivalkontakter
• Indsamle og uploade film til vores streaming service
• Tilmelde film til filmfestivaler og opfølgning med booking af film
• Assistere Kort- og Dokumentarfilm Festivaludvalget
• Sammen med DFI Presse og Kommunikation indsamle informationsmateriale til festivalkatalog
• Bearbejde stills og tekstmateriale til DFIs website.
Som Festivalassistent får du indblik i beslutningsprocessen omkring, hvilke danske kort og dokumentarfilm, der når ud på festivaler som Cannes, Berlin og Sundance, du får du indsigt i det internationale festivalmiljø, distribution af danske film i ud-og indland og du får daglig kontakt med producenter og andre interessenter inden for dansk kort- og dokumentarfilm
Jobbet kan søges af en person, der er berettiget til praktikplads gennem en uddannelsesinstitution. Vi forventer at du har en viden om gængse filmformater, er øvet i at arbejde med film digitalt, er service minded og struktureret. Du kan have en baggrund i filmbranchen, være fra Film-og Medievidenskab, Kulturformidling eller anden relevant filmfaglig fortid.
Ansættelse: Snarest
Flere oplysninger hos festival konsulent Anne Marie Kürstein 4041 4697 – kurstein@nulldfi.dk

Skriv et svar