Ung kærlighed på Hovedbiblioteket

hovedb-web-stor2lo res_20141010_HOVEDBIBLIOTEKET_KULTURNAT_foto_kristoffer juel poulsen_0442 RØD2.- 6. marts kl. 16 i Democratic Coffee

Kærlighed har mange fremtrædelsesformer – og stemmer. Som led i festivalen Kbh Læser har Københavns Hovedbibliotek inviteret en række unge forfattere til at fortolke andres værker ud fra en forestilling om, at netop disse oplæsere vil kunne bidrage med noget særligt til oplevelsen af teksterne. Så kom og hør Södergran og Trotzig læst op på svensk, eller en ny generation af digtere give stemme til blandt andre Vita Andersen, Schade og Houellebecq.

Oplæsningerne er gratis og foregår i Hovedbibliotekets café hver dag d. 2. – 6. marts kl. 16. Der kan købes kaffe m.m. undervejs.

Mandag:

Caspar Eric (debuterede i 2014 med digtsamlingen 7/11) læser op fra Tryghedsnarkomaner af Vita Andersen.

Niels Henning Falk Jensby (elev på Forfatterskolen) læser op fra Idag er det Daisy af Kirsten Thorup.

Tirsdag:

Hannah Lutz (uddannet fra Forfatterskolen 2013) og Mirian Due (elev på Forfatterskolen) læser prosa og digte af hhv. Birgitta Trotzig og Edith Södergran på svensk og efterfølgende i dansk oversættelse.

Onsdag:

Theis Ørntoft (Yeahsuiten, 2009; Digte 2014, 2014) læser op fra Michel Houellebecqs forfatterskab.

Torsdag:

Signe Gjessing (debuterede i 2014 med digtsamlingen Ud i det u-løse) læser digte af Jens August Schade og Vicente Alexaindre.

Fredag:

Jonas Rolsted (Flex Death 2012, Gyldent Daggry 2014) læser TBA!

Se hele festivalprogrammet her.

Og facebook.

Skriv et svar