Invitation til EDU Days – messer om studier i udlandet

EDU Days er Danmarks største messer om studier i udlandet. Messerne er for alle, der overvejer at studere i Australien, Canada, England, Hong Kong, Kina, Malaysia, Mexico, New Zealand, Singapore, Vietnam eller USA.

Messerne henvender sig til studerende, der ønsker at studere i udlandet med støtte fra udlandsstipendieordningen. Det kan være studerende, som har fået afslag på en udvekslingsplads, vil til andre universiteter end udvekslingsaftalerne giver mulighed for, eller studerende, der efter ansøgningsfristen på deres egen uddannelsesinstitution, har fået lyst til at læse i udlandet.

På EDU Days studiemesse i København kan du:
• møde repræsentanter fra 30 udenlandske universiteter
• høre oplæg om bl.a. legatsøgning, universiteterne og EDU
• tale med studerende, der har været af sted gennem EDU
• få hjælp af EDUs vejledere, der selv har læst i udlandet

Program og tilmelding på:
www.edu-days.com

Tid og sted
København: 2. marts, kl. 12:30-17:30, Niels Brock, Kultorvet 2, 1175 København K

Læs hele opslaget (pdf).

Skriv et svar