VIL IKKE FORSTYRRES :: Særpris for studerende

En akustisk humoristisk mareridtsforestilling af Limfjordsteatret 

Frank, der er musiker, ankommer til dette underlige sted dagen før hans bedste vens begravelse. Han er tydeligvis ventet, men aner ikke hvor han. Han er rastløs og splittet over, at han har sagt ja til at spille til vennens begravelse. Natten igennem hjemsøges han af minder, både de gode og dårlige, de sørgelige og de underlige. Er han vågen eller er det hele bare en drøm? Desorienteret, men tilsyneladende frivilligt, vælter han ind i et virvar af vanvittige fantasier fra grænselandet mellem drøm og virkelighed. Der er noget der forfølger ham, noget han ikke kan komme uden om!

Limfjordsteatrets Vil ikke forstyrres er fyldt med live musik, spas og alvor, mens emner som død og venskab tages under kærlig behandling af holdet på scenen.

Instruktion: Gitta Malling

Medvirkende: Lasse Popp, Søren Møller Pedersen & Bastian Popp

Manus & musik: Lasse Popp & holdet

Scenografikonsulent: Christian Q Clausen

Koreograf & instruktørassistent: Marlene Smith

 

Vil ikke forstyrres spiller allerede nu på torsdag d. 26. februar samt fredag d. 27. & lørdag d. 28. februar. Alle dage kl. 20.00.

For studerende på Københavns Universitet er billetprisen 40 kr. (normalpris: 125 kr.) Ønsker du en billet, så skriv til info@nullteateroen.dk eller ring på +45 40490487.

Sted: TEATERØEN, Wiliam Wains Gade 11, Refshaleøen

Se mere på www.teateroen.dk

 

Foto: Lars Horn, Baghuset Pressefoto

Skriv et svar