Looking for Courage

’Looking for Courage’ er en stedspecifik og multimediebåret forestilling, der udvikles i et tæt samarbejde mellem markante danske og kinesiske scenekunstnere, som forbinder deres kulturer i en universel fortælling om menneskets søgen efter sig selv.

Forestillingen er resultatet af et toårigt researchprojekt, der har fulgt sporene fra 1989 – hvor studenteroprøret rasede i Kina imens regimer og Berlinmuren kollapsede i Europa – og frem til i dag. Undervejs har kunstnerne indsamlet materiale og skabt en fortælling, om hvad der forbinder mennesker på tværs af kulturelle og samfundsmæssige omstændigheder.

’Looking for Courage’ skabes som en byvandring igennem Ørestaden og ind i Tietgenkollegiet, og omdanner området til et hypnotisk landskab af digitale medier, sang og performance. Undervejs blander forestillingens identitetssøgende fortælling sig med den virkelighed, der omgiver den, og inddrager beboerne i lokalområdet og på kollegiet.

’Looking for Courage’ opføres som en del af Metropolis Festivalen d. 26-30 august 2015.

Vi er på udkik efter studerende:

I planlægningsperioden april-juni 2015 er vi på udkik efter en dygtig formidler, der kan varetage informationen til de mange deltagere i lokalområdet. Denne person kan sammen med produktionens forestillingsleder også indgå i selve prøvearbejdet i hele august.

I juni 2015 er vi på udkik efter en dygtig formidler og researcher, der varetager den indledende programredigering og indsamler dokumentarisk referencemateriale fra Kina og Danmark. Denne person kan også indgå i den endelige programredaktion i august 2015.

I prøveperioden i hele august 2015 er vi også på udkik efter en dygtig instruktør assistent.

For mere information: send en mail til kunstnerisk leder Louise Beck på beck@nulloperanord.dk og se www.operanord.com

 

Skriv et svar