Boglancering af kunstnerpublikationen UNSITE: 10. december 17–19

1795746_763924346996805_3311063836690888042_n
I forbindelse med udgivelsen af kunstnerpublikationen, UNSITE, udformet af Asbjørn Skou, inviterer forlaget Konnotation sammen med Motto Charlottenborg til talk og boglancering. Der afholdes en panelsamtale mellem Asbjørn Skou, grafikerne Peter Folkmar og Kristina Kristensen samt billedkunstner Søren Thilo Funder, som bidrager med tekst til publikationen. Under boglanceringen byder Konnotation på et glas vin samt kaffe og kage.

Forfatter: Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Europa, hvor der præsenteres et ambitiøst program bestående af udstillinger og events med stærkt internationalt fokus. Charlottenborgs program er delt op i tre sæsoner om året. Hver blok indeholder enten en stor gruppeudstilling eller en retrospektiv udstilling, samt mellem-stor soloudstilling og en række af events såsom artist talks, performances og videovisninger. De mange forskellige aktiviteter retter sig mod et bredt publikum både i og omkring København, som gør Charlottenborg til dét centrale samlingspunkt for samtidskunst i byen.

Skriv et svar