GOLDEN DAYS SØGER PRAKTIKANT til festivaludvikling

Kan du gøre kulturarven mindre fesen? Og trænger du til at forene din faglighed med din praktiske snilde? Vil du være med til at tænke oplevelsesdesign ud af boksen? Så er det måske noget for dig at bruge forårssemestret på at være med til at skabe Golden Days festival 2015

Festival om ”Ting der former os”
I 2015 laver Golden Days en festival om kulturarv. Ikke den nationale. Ikke nødvendigvis den institutionaliserede. Men den kulturarv der former os, og som vi er formede af. Værende alt fra genstande, over værker til ritualer, minder, sanser, traditioner osv. Festivalen begraver kanonutopier, og beder publikum vælge og vrage blandt den kulturarv, der har betydning for dem i dag – om det så er 50’er-mode eller folkedans.

Golden Days sekretariatet har til opgave at udvikle programmet i samarbejde med festivalens mere end 100 samarbejdspartnere. Som praktikant i foråret vil du blive en del af festivalens produktionsfase, hvor vi udvikler indhold, koordinerer og afvikler aktiviteter.

Vi søger, en person, der…

 • tør være med til at udfordre vores tanker om og forhold til kulturarven.
 • er i stand til at trække tråde mellem historien og vores samtid
 • har en praktisk sjæl og ikke er bange for at smøge ærmerne op
 • har lyst til at indgå i et tæt parløb med et lille festival-team
 • er selvkørende, samarbejdsorienteret og opsøgende
 • har afsluttet sin bachelor
 • … måske allerede har haft antennerne ude i forhold til at beskæftige sig med kulturarv

Du får…

 • et rigtig godt indblik i, hvordan man omsætter ideer til arrangementer
 • kendskab til og netværk blandt mange forskellige kultur- og vidensinstitutioner
 • mulighed for at deltage i daglig sparring og idéudvikling med festival-teamet
 • anledning til at opleve en festival tage form og blive ført ud i verden
 • en kreativ, sjov og social arbejdsplads, der er præget af dynamik og innovation

Praktikperioden starter 1. februar og varer til slutningen af september. Praktikken er ulønnet. Send en kort, motiveret ansøgning med beskrivelse af dine kvalifikationer inden 9. december.

For uddybende oplysninger kontakt projektleder Josefine Albris på josefine@nullgoldendays.dk eller tlf: 5133 9495.

Golden Days er et kultursekretariat. Sammen med kulturinstitutioner, organisationer og virksomheder udvikler vi blandt andet festivaler, udstillingskoncepter, digital formidling, trykte udgivelser og historiske markeringer, der inddrager publikum. Vores DNA er viden og historie. Vi formidler perspektiver på samfundet, der gør os klogere på vores fælles kultur. Vi skaber intelligente, kulturelle begivenheder og sætter Danmarks historie og fremtid på dagsordenen. Læs mere www.goldendaysfestival.dk

Skriv et svar