På Stedet: Bryghusprojektet

Vil du også gerne vide mere om, hvad der foregår på Bryghusgrunden? Og få mulighed for at se den gigantiske byggepladsudgravning fra oven? Nu har du chancen.

Arrangementet er det første arrangement i en perlerække af arrangementer på Bryghusgrunden de kommende år. Dansk Arkitektur Center (DAC) følger naturligt byggeprocessen tæt, da DAC flytter ind i den nye bygning, når den står klar om en tre-fire år.

I Fæstningens Materialgård, som er den renoverede gule murstensbygning, der ligger umiddelbart som nabo til Bryghusprojektet, har Realdania Byg, der er bygherre, indrettet et ‘show room’. Her er der et fint kig til byggepladsen, og her vil projektchef Peter Fangel, Realdania Byg, tage imod og give den store fortælling om den kommende bygning, beliggenheden og det store potentiale som bygningen rummer.

Herefter går vi sammen med Peter Fangel en kort tur i nærområdet, ved havnekajen, Frederiksholms Kanal og Vester Voldgade, for her at se på udviklingen. Hvad kommer der til at ske? Hvad er allerede sket, og hvem er egentlig naboerne til dette særlige sted ved havnen?

Tag med og følg udviklingen.

Der vil være en let forplejning.

>> Tilmeld dig her

>> Se alle På stedet arrangementer her

Skriv et svar