Behind the Scenes: Dansk Bygningsarv

Stedsans – en ny måde at arbejde med steder på – Kom med bag facaden, når Dansk Arkitektur Center og en række innovative og kreative aktører inviterer til branche-get-together og giver dig indblik i virksomheden, dens projekter og menneskene bag. Til Behind the Scenes møder du branchen på tværs af fagskel, får viden om aktuelle og brancherelevante tendenser og tematikker, og styrker dit professionelle netværk.

Dansk Bygningsarv inviterer til oplæg om steders betydning i Bygningskulturens Hus, hvor direktør Thomas Martinsen og rådgivningschef Mette Mechlenborg vil fortælle om konceptet stedssans – en ny måde at gå til steder på.

I det meste af det forrige århundrede er vores steder kommet til at ligne hinanden. Motorveje, hotelkæder, butikscentre og identiske boliger har bredt sig ud over det danske landskab, så det i dag kan være svært at se, hvor henne i landet man i virkeligheden er. Tiden er måske ved at være moden til at lade stedet tale for sig selv. Hvad kendetegner et sted? Og hvad gør det til dét sted frem for andre steder?

Dansk Bygningsarv har med konceptet stedsans, sat stedets betydning på dagsordenen. Dansk Bygningsarv rådgiver om aktivering og genanvendelse af bygninger og bymiljøer gennem tværfaglige analyser, projekter og kampagner, og vil med stedsansfilosofien udfordre vanetækningen inden for arbejdet med bygningsarv og det byggede miljø.

Tilmelding og pris:

Tilmelding er nødvendig via nedenstående link.
Det koster 75 kr. at deltage.
>> Tilmeld dig her

Om Dansk Bygningsarv:

Dansk Bygningsarv er en privat og tværfaglig rådgivningsvirksomhed ejet af den erhvervsdrivende fond Bygningsarvsfonden. Virksomheden rådgiver fonde, offentlige myndigheder og bygningsejere om udvikling i det byggede miljø.

Dansk Bygningsarv bor i og driver Bygningskulturens Hus i Nyboder i København, som et bygningskulturelt kontorfællesskab og vidensmiljø.

Tjek Bygningsarvs stedsansblog, hvor bla. sociolog Henrik Dahl, skuespiller Jens Arentzen, formand for Bygningskultur Danmark Birthe Iuel og mange andre giver deres definition på, hvad et sted er:

>>Bygningarvs stedsansblog 

>> Læs mere om Dansk Bygningsarv her

>> Se alle Behind the scenes- arrangementerne

Skriv et svar