SÅ EFTERLADES ALT FLÆSKENDE

Lyriker og soldat Mikkel Brixvold i samtale med Klaus Rothstein

Mikkel Brixvold har tidligere været udstationeret elitesoldat i Irak, hvilket er udgangspunktet for hans debut, SÅ EFTERLADES ALT FLÆSKENDE. Digtsamlingen beskriver konkret og sanseligt hverdagen i en krigszone og debatterer Danmarks deltagelse i krigen. Samtidig omhandler digtene livet efter krigen, og hvor svært det er at komme hjem til en almindelig dagligdag.  Digtsamlingen er et forsøg på at finde et sprog, hvor vi kan sætte krigens realiteter og ad den vej forholde os til krigen. Hør uddrag fra den stærke og rystende digtsamling og Mikkels betragtninger i samtale med radiovært og kritiker Klaus Rothstein, der har et indgående kendskab til krigslitteratur.

Onsdag 8. oktober kl. 17

Københavns Hovedbibliotek, Krystalgade 15.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne!

Skriv et svar