12.09 “SUGENDE SMUK” MUSIKFILM RAMMER KØBENHAVN

billede
“Sugende smukt og innovativt genre møde,” skrev Politiken om filmen ‘Oh Purity in Watching Landscapes’ – og kvitterede med hele 5 hjerter. Fredag den 12. september kan du for første gang i København opleve dette nyskabende film- og musikprojekt, som er et samarbejde mellem sangerinden Trinelise Væring, de norske prisvindende Barokksolistene og den svenske pianist Jonas Berg. ‘Oh Purity in Watching Landscapes’ præsenteres af Wundergrund on Tour og Cinemateket.

Trinelise Væring vil være til stede og introducere visningen, og efter filmen vil både hun, Jonas Berg og instruktør Frigge Fri besvare spørgsmål fra salen. Herefter byder Wundergrund og DJBFA på et glas vin i Asta Bar.

‘Oh Purity in Watching Landscapes’ bringer sit publikum ind i en intim og blåtonet verden. Du vil blive båret på ryggen af melankolske træblæsere og uforudsigelige rytmiske twists fra legesyge kammerater. Du bliver ført ind i en inspirerende og sansemættet verden af musik, der smager af nordisk gran og mærkes som rislende blødt vand. Samarbejdet blev søsat af Wundergrund festival i 2010 og kulminerede sidste år i en intim livekoncert, som indfanges smukt i denne anmelderroste film, som følger tilblivelsen af pladen ‘Oh Purity’.

Læs Politikens anmeldelse af filmen HER

Se en trailer til filmen HER

Køb billet www.dfi.dk/Filmhuset/Cinemateket/Billetter-og-program/Film.aspx?filmID=v1019902

Se event på Facebook: https://www.facebook.com/events/695528230502636/

‘OH PURITY IN WATCHING LANDSCAPES’, 12. SEPTEMBER 2014, 70 DKR.
InstruktørFrigge Fri
MedvirkendeTrinelise Væring, Jonas Berg, Barokksolistene
Danmark, 2014. 
53 min. + 25 min. Intro/Q&A.
Tilladt over 15 år

Skriv et svar