ASBÆK ART CONSULTING SØGER PRAKTIKANT

Asbæk Art Consulting søger en engageret og initiativrig kommunikationspraktikant med interesse i kunst. Vi er kunstrådgivere med 100% fokus på samtidskunsten. Virksomhedens primære arbejde er at vejlede vores kunder indenfor de muligheder, der ligger i kunstens verden.

Vi har eksisteret i dette format i cirka 8 år, men tilsammen har vi mere end 40 års erfaring, både fra galleri- og kommunikationsbranchen. Vi var blandt de første i Danmark til at formalisere kunstrådgivningskonceptet, og vi brænder fortsat for at raffinere det. Vi er pt. 5 medarbejdere, og alle arbejder på højtryk for at specialisere og udvikle virksomheden.

Dagligdagen er travl, og vi har derfor brug for en kvalificeret person, der kan hjælpe os med en række opgaver:
– Opdatering og udvikling af de faste medieplatforme. Herunder, Facebook, LinkedIn, Instagram,  hjemmeside, app’en Art Cph og bloggen
– Vedligeholdelse af kundedatabase i vores CRM system Highrise
– Research og analyser af værker og kunstnere
– Pressemeddelelser og mediekontakt
– Planlægning af salon-aftener
– Forfaldent kontorarbejde

Det er vigtigt, at du har en interesse i kunst og kommunikation. Nogle dage går det stærkt, så du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar. Du skal heller ikke være bange for at gribe telefonen og lave et opkald.

Vi kan tilbyde dig en praktikplads i en dynamisk virksomhed, hvor du kan få opbygget en stærk, personlig erfaring og udvikle dine kommunikative evner. Du vil få grundlæggende indsigt i og forståelse for, hvad der sker på den internationale kunstscene, og hvordan markedet udvikler sig. Herunder, kendskab til at rådgive og navigere i den alsidige kunstverden.

Vi ønsker en praktikant for 6 måneder. Vi regner med, at du kan tage din SU. Vi kan supplere din SU med yderligere 2.000 kr. pr. måned. I øvrigt er der rig chance for at få et studiejob efter praktikperioden. Vi forventer, du kan lægge omkring 30 timer om ugen i Asbæk Art Consulting. Vi er selvfølgelig fleksible omkring eksamensperioder.

Praktikpladsen er ledig fra 10. september 2014

Vi forventer følgende af dig:
– I gang med en relevant videregående uddannelse.
– Gode kommunikationsfærdigheder mundtligt og skriftligt (både dansk og engelsk)
– Mac bruger
– Du kender Office pakken til mere end husbehov
– Gerne kendskab til Photoshop
Send en mail med dit CV og en kort ansøgning til tania@nullasbaekartconsulting.dk. Har du uddybende spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du kontakte Tania Grønvald Asbæk på tlf.:
51 80 80 54 eller sende en mail til ovenstående adresse.

Ansøgningsfristen er d. 04.09.2014.

Skriv et svar