Overgaden PROJEKT: PERFORMANCE // Acción Gorila

Torsdag d. 19. juni kl. 17-20

Sara Gebran og Mathias Kryger introducerer under navnet ACCIÓN GORILA, en serie begivenheder hvor praktikere indenfor dansens felt og performancekunsten møder forskere fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og Statens Scenekunstskole. Projektet udfoldes i samarbejde med besøgende, internationale undervisere og foredragsholdere på ovennævnte skoler og præsenterer værker og aktuelt forskningsmateriale til et publikum uden for uddannelsesinstitutionen for dermed at muliggøre dialog med lokale kunstnere og studerende.

Thursday 19 June 5-8pm

Sara Gebran and Mathias Kryger present Acción Gorila, a series of events, bringing together practitioners & scholars from the dance and art fields, the art schools The Royal Danish Academy of Fine Arts & The National School of Performing Arts, art spaces/venues and the audience. Using the potential that is set in place, the art school’s visiting international lecturers and teachers will present works to an audience, outside the class room, combining this with performances by local artists and sometimes student’s work.

Skriv et svar