Praktik i DFI – international lancering og festivaldistribution

Det Danske Filminstitut søger en trainee til afdelingen for Lancering & Festivaldistribution fra sommeren 2014 til januar 2015.

Dk_pos

DFI’s afdeling for Lancering & Festivaldistribution tilbyder en ulønnet traineestilling i hjertet af dansk film.

Vi kan tilbyde en stilling der giver indsigt i den danske filmbranche og i den internationale filmverden med varierende opgaver. Dine primære arbejdsopgaver er at hjælpe med det internationale filmfestivalarbejde. Jobbet kræver evne til at arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt. Du skal have gode engelskkundskaber og have kendskab til Excel.

Efter fuldendt praktikophold vil du have opnået en grundig og bred forståelse af den danske filmbranche, have høstet praktiske erfaringer samt have oparbejdet et stort netværk.

Vi forventer at du er i praktik i ca. 6 måneder – herunder et 2 ugers oplæringsforløb. Arbejdstiden er 20 timer om ugen og du er selv med til at planlægge hvornår du er på DFI.

Du skal være studerende ved en videregående uddannelse i Danmark for at kunne komme i betragtning til stillingen.

Hvis du er interesseret kan du sende din ansøgning med cv til Christian Juhl Lemche på christianjl@nulldfi.dk. Yderligere spørgsmål kan ligeledes rettes hertil.

Læs mere om afdelingen her http://www.dfi.dk/Service/OmDFI/Organisation/Omraader-og-afdelinger/Publikum-og-Formidling/Lancering-og-Festivaldistribution.aspx

Ansøgningsfrist: fredag d. 30/5, 2014. 

Skriv et svar