Statens Scenekunstskole og Det Kongelige Teater søger instruktørassistent/dramaturgassistent til produktion på Det Kongelige Teater.

3. årseleverne fra skuespiluddannelsen på Statens Scenekunstskole skal i samarbejde med instruktør og scenograf Jacob F. Schokking fra Holland House opsætte et nyt stykke med tekster af Mark Twain og Morti Vizki på Det Kongelige Teater.

Produktionsperioden strækker sig fra d. 4. August – 25. September 2014 med premiere d. 25. September. Som instruktør- og dramaturgassistent skal du kunne være tilstede alle dage i denne periode og sidde med ved alle prøver. Dine primære opgaver vil være at notere, hvad der sker på scenen ved prøverne samt bearbejdning af teksterne i samarbejde med Det Kongelige Teaters faste dramaturg.

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde løn, men stillingen er en enestående mulighed for at prøve kræfter med arbejdet som dramaturg.

Kontakt Lars Rosendahl, uddannelsesproducent på Statens Scenekunstskole, på mail eller telefon for at høre mere.

Tlf: 42722067

Mail: lr@nullscenekunstskolen.dk

Skriv et svar