Copenhagen Photo Festival søger frivillige / Copenhagen Photo Festival is looking for volunteers

Frivillig på Copenhagen Photo Festival?
Copenhagen Photo Festival er Nordens største fotobegivenhed og præsenterer bredden og det ypperste inden for dansk og internationalt fotografi. I år løber den af stablen d. 5.-15. juni, hvor hele det Københavnske byrum indtages af alle former for fotografi – fra dokumentar over portræt til kunst. Festivalen blev afholdt første gang i 2010 og har derfor fem års jubilæum i år.

På festivalen har vi mange projekter på programmet, og vi søger derfor frivillige, der har lyst til at blive en del af festivalteamet og prøve kræfter med forskellige aspekter af eksekveringen.

Læs hele opslaget (pdf).

Copenhagen Photo Festival is looking for volunteers
Copenhagen Photo Festival presents the finest Danish and international photography. It’s the leading photo event in the Nordic countries. This year the festival takes place from June 5th-15th 2014, during which period the entire city will be consumed by all types of photography – such as documentary, portraits and art photography. This year marks the festival’s fifth anniversary, as it was held for the first time in 2010.

The festival program is packed with projects and events and we are therefore looking for volunteers, who want to be part of the festival team and try their hand at the various aspects of the execution.

Read the full posting (pdf).

Skriv et svar