Seminar om Beyond Reach

AVPD,View. Foto: Anders Sune Berg

Seminar om Beyond Reach

Torsdag d. 3. april kl. 19 – 21 i Den Frie Udstillingsbygning

I anledning af udstillingen Beyond Reach inviterer Den Frie til seminar med Forskningsleder ved Kunstakademiets Arkitektskole Henrik Oxvig og kunstnerduoen AVPD, der deltager med to værker på udstillingen. Seminaret vil fokusere på overlappet mellem kunst og arkitektur og give bud på, hvad der sker, når billedkunstnere arbejder arkitektonisk.

Beyond Reach præsenterer 4 kunstnerduoer, der alle bruger rum som et centralt element i deres værker, men som stadig repræsenterer hver deres tilgangsvinkel til området. Ud over AVPD drejer det sig om Bank & Rau, benandsebastian samt Margrét Bjarnadóttir og Elín Hansdót­tir.

Prisen for deltagelse ved seminaret er alm. entre til udstillingen og tilmelding bedes foretaget til em@nulldenfrie.dk

Beyond Reach kan opleves indtil d. 13. april 2014.

Skriv et svar