Åbning af Kbh Læser 2014 Og Solokoncert med Jomi Massage

Vi live-bladrer gennem festivalprogrammet. En række af festivalens forfattere giver korte smagsprøver på noget af alt det spændende, du kan opleve under Kbh Læser.
Kaspar Colling Nielsen læser højt fra ’Den danske borgerkrig 2018-24’, en roman med masser af krop. Lotte Garbers læser et saftigt stykke fra en af sine noveller. Anne-Marie Vedsø Olesen læser op af ’Gudestorm’, en historisk trilogi med drifterne som grundtema. Få også Lea Korsgaards introduktion til den kommende bog ’Orgasmeland’, en fascinerende og besynderlig historie om Dansk Sexpol.

Kl. 14 er der solokoncert med Jomi Massage.
Jomi Massage er kunstnernavnet på den danske sangskriver, musiker og sangerinde Signe Høirup Wille-Jørgensen. På sit nyeste udspil ’Primitives’  trækker hun vejret for en række døde sjæle, taler i tunger og har sex med spøgelser. Lyden er klaverbåret, rå og rodet, men også med den blidhed, der  kendetegner Jomi Massages kontrastfulde, ekspressive udtryk. Live er Jomi  Massage både lavmælt intim og højspændt intens.

Se hele festivalprogrammet på www.kbhlaeser.dk

Skriv et svar