ORANGE INNOVATION SØGER PRAKTIKANTER

ROSKILDE FESTIVAL GRUPPENS INNOVATIONSENHED SØGER PRAKTIKANTER TIL AT STYRKE FORMIDLING OG AFVIKLING AF HELT NYE INITIATIVER & EVENTS

Orange Innovation er Roskilde Festival Gruppens innovationshed. Vi er sat i verden for at udvikle nytænkende kulturelle begivenheder året rundt. Vi arbejder som en åben netværksorganisation, der udvikler nye koncepter, etablerer nye samarbejder og tager del i inspirerende projekter, der kan skabe forandring. Se hvad vi har gang i på www.orangeinnovation.dk

Vi søger 2 seje praktikanter, der kan være med til at sætte fart på Orange Innovations arbejde. En formidler, der kan bidrage til at gøre vores budskaber nærværende og levende for en bred målgruppe og en eventpraktikant, der skal bygge, skabe og afvikle underholdende og spændende events i krydsfeltet mellem kultur og teknologi.

Praktikstart: februar – august 2014.
Orange Innovation har kontor både i Roskilde (Havstensvej 11) og på Nørrebrogade i København (på kontorfællesskabet The Hub, Nørrebrogade 52 c 2 tv). Som praktikant, vil du arbejde på begge kontorer, men oftest i Roskilde

Læs hele opslaget (pdf).

Skriv et svar