Vil du være vores scenograf?

Jeg er professionelt uddannet inden for teater, og nu skal jeg til at sætte en forestilling op med en gammel hæderkronet amatørgruppe på Østerbro, som sammen har spillet teater i mere end 3 menneskealdre.

I år har vi ingen scenograf. Så vi søger et menneske, som kunne se mulighederne i en sådan udfordring – men det er rent con amore.

Vi arbejder med 2 moderne stykker, som hedder ”Slut” og ”Rundt på gulvet”. De skal spilles som to enaktere på samme aften. Vores spillerum er ca. 8,5 m. gange 8,5 m. Alting skal laves meget nemt, praktisk og enkelt, men præcist i udtrykket.
Vi kan have ca. 38 mennesker som publikum pr. aften. Eftersom der jo ikke er nogen rigtig økonomi i projektet plejer vi at genbruge, omforandre og i øvrigt hjælpe hinanden – og tro det eller lad være – det lykkes hver gang!

Har du lyst til at trylle billeder frem med meget få hjælpemidler, som klart og præcist understøtter spillesituationerne – så må det være dig, som vi gerne vil lege med.

Vi begynder vores prøver hen over midten af oktober, hvor vi blandt andet fastlægger vores scenografi og arrangement, og til den tid vil vi jo gerne have dig involveret.
Vi har premiere i maj 2014.

Du er velkommen til at ringe eller maile for at høre mere!

Mange kærlige hilsener

Malene Krogh
Tlf.: 35 26 43 54
Mob.: 25854354
e.mail: malene.krogh@nullkabelnettet.dk

Skriv et svar